Autobahn

VIDEO. Angela Merkel sluit Theresa May op in Mercedes S-Klasse

Kennelijk was Mutti Merkel zo verbolgen over de Brexit-voornemens, dat ze besloot een geintje uit te halen met de Mercedes-limo die haar Britse evenknie May in Berlijn kwam voorrijden. Those sneaky Germans.

Op het eerste gezicht hebben Merkel en May veel gemeen: ze zijn beide rechts van het midden georiënteerd, runnen allebei een machtig land, en hebben allebei geen kinderen en zullen deze ook niet meer krijgen. Maar in één ding verschillen de dames: de temperatuur van het hart dat ze de EU toedragen. Nadat Theresa May vanochtend eerst voor het ontbijt een paar oesters kwam klappen bij Mark Rutte, vloog ze voor de lunch door naar Berlijn, voor een hapje en een babbeltje met die Kanzlerin. Laatstgenoemde besloot haar ambtsgenoot even voor paal te zetten door de deur van haar S560 steeds op slot te gooien. U zegt misschien 'wat kinderachtig. Godverdomme', maar da's humor onder powervrouwen.

Social

Reacties

JaquesDeMolay 11-12-18 | 16:48 | 1

Merkel de ex-StaSi medewerkster rechts van het midden? Is Feitsma ineens een pseudoniem van Karl Markx?

issieookweer 11-12-18 | 21:23

Het is de perceptie die zoiets bepaalt. Tot 25 jaar geleden was dat soort politieke visie, die nu als rechts gekwalificeerd wordt, zwaar links. Iemand zoals Baudet zou toen voor een midden-rechtse politicus doorgaan.

Wie had ooit vermoedt, dat marxisme zo snel na zijn faillisement in 89/90 zo hard door de achterdeur weer naar binnen zou komen. Waarschijnlijk is dat doordat het niet nu meer zichtbaar is wat voor een ellendige leefomgeving dat was.

Fiets 11-12-18 | 16:56

Er is maar 1 artikel met de tag "Duitse Humor". Dat is dan wel treffend.

Dumpert_Reaguurder 11-12-18 | 20:07

Ook deze Brexit is niet zonder obstakels

TP 1984 11-12-18 | 23:20

Vroeger was het SS Aufmachen!

random_roadkill 11-12-18 | 23:27

Wij noemen dat nog altijd een taxi...

Reageer