Autobahn

Max Verstappens succesfinale 2018: vijf podiums in vijf races - ASFALT #35

Zo, en toen was het Formule 1-seizoen van 2018 alweer afgelopen. Niet getreurd, want uw lijfsite maakt de komende Formule 1-loze periode draaglijk door er gewoon over te blijven praten. Deze week kijken we terug op de Grand Prix van Abu Dhabi.

Vanaf 19:00 uur gaan we in een nieuwe aflevering van onze liveshow/podcast ASFALT alle bochtafsnijdingen van Alonso proberen te ontleden én de rest van de Grand Prix van Abu Dhabi 2018 komt natuurlijk ook nog aan bod. Live meekijken kan op YouTube en Facebook.

PS. Abonneer om nooit meer een ASFALT te missen!

Reacties

Overnijd 26-11-18 | 19:36 | 2

Het is gewoon geweldig. Ook het feit dat het een smerige NL hondenmentaliteit op de baan is, in de goede zin van het woord.
Niks gentleman, niks schuldgevoel, iedere middenmoter begint al zijn polis up te graden wanneer ze hem in de spiegel zien.

Die Hamilton is al 5 keer door hem gepasseerd. Hamilton wint alleen door handigheidjes met de pitstops of omdat de Merc-power hem voor houdt vanaf de start. Dat gaat wel in dat kopje knagen van de kampioen.

Ik kijk uit naar 2019. Hopen dat Honda niet die lekkende olie-orgels oplevert van Toro Rosso.

Hiesjes 26-11-18 | 20:26

Die olie lekken zijn vaak de schuld van de monteurs. 1 van de vele slangetjes net niet goed gedaan.
RB team is van een ander niveau. Williams rijdt dan wel met Mercedes motor, maar staat steevast achteraan.

Melkenkaas 26-11-18 | 21:30

Ik ben heel benieuwd wat ze volgend jaar gaan doen, denk toch wel dat het één van de laatste kansen voor RB wordt, want lukt het niet met Honda.... dan zitten ze met de gebakken peren.

Reageer