Autobahn

VIDEO. Snotneus (11) steelt moeders auto, slaat over kop

Een knaapje van 11 heeft de politie in Cleveland beziggehouden, nadat hij de sleutels van zijn moeders Dodge Durango had gepikt. Naar verluidt was hij boos omdat ze zijn Playstation had afgepakt. Het was niet de eerste keer dat hij dit deed.

Kijk even mee naar de SUV, die hier met 150 per uur en gedoofde lichten voorbij komt blazen. Achter het stuur een pisventje dat kennelijk nog nooit een goed pak rammel van zijn ouders heeft gehad, en daarom zijn potje GTA maar in het echt speelt. Wellicht omdat ze gescheiden zijn en daardoor wat makkelijker tegen elkaar uit te spelen, of omdat hij in de eerste plaats nooit grenzen gesteld heeft gekregen, wie zal het zeggen.

Zijn ritje eindigde met een foutje, waardoor de auto over de kop sloeg. Maar kan je het iemand die amper twee haren op zijn zak heeft verwijten? We gokken dat de verzekering hier de hand op de knip houdt, en stellen voor het knaapje een jaartje naar de militaire academie te sturen. Eens kijken of het dan nog zo'n taaie is.

Reacties

Wijze uit het Oosten 08-11-18 | 15:00

Ach, het was gelukkig pas de derde keer dat dit ventje zoiets deed...
Beetje hardleers, dat wel..

Satria 08-11-18 | 15:35

en de autosleutels liggen nog steeds niet in een kluis oid?

Diotima 08-11-18 | 19:40

Een kinderslot lijkt me geen overbodige luxe. Ik hoop toch echt dat de ouders iets verzinnen zodat er voortaan meer dan een sleutel nodig is om te kunnen rijden.

Reageer