Autobahn

VIDEO. T-Pain tovert Nissan 240SX om in Pickle Rick

Aan creativiteit geen gebrek bij rapper T-Pain. Hij heeft zijn oude vertrouwde Nissan Silvia omgetoverd in een hommage aan de TV-show Rick and Morty. Compleet met verwijzing naar zijn eigen pijnlijke naam.

De Amerikaanse auto-tune-artiest Shakespeare, die pas 22 was toen hij de woorden 'mansion' en 'Wiscansin' met elkaar rijmde, T-Pain is sinds het begin van dit jaar bezig met driften. Dat doet hij in z'n Nissan 240SX met een GM LS3 V8 onder de kap. Daarmee trapt hij 430 pk en 575 Nm naar de achterwielen die op hun beurt geen probleem hebben met rubber oproken. Maar als excentrieke rapper kan je niet met een simpele Nissan meedoen aan een driftwedstrijd. Daarom heeft T-pain zijn Nissan van rood met carbon motorkap omgetoverd tot een Pickle Rick op vier wielen.

De Silvia S14.5 heeft een augurkgroene wrap gekregen, met als toppunt een blije Rick op de motorkap. Op de achterkant vinden we "existence is (T-)pain" Mr Meeseeks. Het is overigens niet de eerste ode aan de TV-show uit de hoek van de rapper. Voor zijn verjaardag liet hij ook een Rick and Morty-taart bakken. Wubba-lubba-dub-dub!

Social