Autobahn

Max Verstappen rijdt van P18 naar het podium in Texas - ASFALT #30

Eindelijk een race die tot het einde spannend bleef en eigenlijk alleen maar leuker werd. Lewis is nog steeds bijna kampioen, Kimi is zijn overwinningspanda kwijt en Max Verstappen liet weer race-magie zien.

Het is weer tijd voor een klein uur autosport met racevriend Steijn Schothorst, databeest Koen Bakker, Autobahn-eindbaas Erwin Rosendaal en de Kimifan die dit stuk schrijft. Wat deed de Koninklijke luchtmacht trouwens op het Circuit of the Americas, en gaat de Red Bull van Daniel Ricciardo in Mexico nou eindelijk eens niet kapot? Live inhaken en ons toezingen danwel uitschelden kan via YouTube Live en Facebook Live

Reacties

Kleiduivenmoordenaar 22-10-18 | 20:07 | 2

Man man man, heeft meneer Goes onder een steen geslapen de afgelopen 24 uur? Max is alweer in Mexico en dan komt Autobahn met dit 'nieuws'.

hendrikjandetuinman 22-10-18 | 20:28

Hoi! Welkom op het internet. Een plaatje met een driehoekje erin is een filmpje. Klik erop en er gaat een wereld voor je open...

Watching the Wheels 23-10-18 | 10:14

@ hendrikjandetuinman 22-10-18 | 20:28
Om 45 min. naar oeverloos geouweh* te moeten gaan zitten luisteren, waar geen tempo in zit, omdat ze nou eenmaal de beelden niet mogen uitzenden? Is dat ook internet anno 2018? En dat dan aantrekkelijk maken met een foto van Max en Kimi op het podium als een soort clickbait. Een jaar of wat terug hadden ze hier zo'n rommelige gast die het de dag na de race aardig samenvatte. Daarna kwam dat gegiechel met dat grietje en Guido die er zijn licht over liet schijnen. Dat was allemaal prima om aan te gluren. Toen giecheltje het moest gaat dragen met Steijn was het al een beetje klaar. Als nu ook nog de eindbaas zichzelf voor schut moet gaan zetten ... denk dat het klaar is. Kern is dat je de informatie die je zoekt niet meer hier kunt halen en een 45 min. show op internet gaat niet werken.

Watching the Wheels 23-10-18 | 10:20

En dat noemen ze dan een F1-"live"show. Wat zin zou hebben is een voorbeschouwing op Mexico direct na de race in de VS met echte wetenswaardigheden. Die kan je dan ook rustig tot de volgende race laten staan, omdat het al die tijd relevantie behoudt. Denk dus dat je minder aan verslaglegging moet doen (als je toch de beelden niet kunt laten zien) en meer aan voorbeschouwing. Dan kun je ook langer met zo'n uitzending doen en kan iedereen beslissen, wanneer hij het in de week (of weken) voor de race wil bekijken. En korter ... mand.

Reageer