Autobahn

Kanye West en Donald Trump doen wedstrijdje liegen

President Donald Trump had gisteravond bezoek van iemand die mogelijk een nog grotere fantast is dan hijzelf: KanYe West. De muzikant pitchte voor de gelegenheid een verbeterde versie van Airforce 1, die hij iPlane 1 gedoopt heeft. 

Het is goed dat KanYe West zijn fantasie doorgaans gebruikt om liedjes te maken, want vliegtuigen bedenken kan hij niet. Althans, het project waar de man van Kim Kardashian naar eigen zeggen aan werkt is regelrecht geleend van een student industrieel ontwerpen. De echte bedenker, Shabtai Hirshberg, studeerde in 2012 af met zijn scriptie die over de toekomst van transport in 2030 ging. Een van de onderdelen daarin is het vliegtuig dat op waterstof vliegt, waar KanYe West nu mee op de proppen kwam bij Donald Trump.

De ontmoeting in het Witte Huis had zo'n idiote sfeer, dat je bijna twijfelt of het wel echt is. De oranje president met zijn bizarre game face op, de rapper die zijn iPhone tevoorschijn haalt en daar wachtwoord 000000 op intikt. En dan het vliegtuig dat hij zogenaamd samen met Apple ontwikkelt. 

Het grootste pluspunt van het vliegtuig: "We’re going to have Apple, an American company, work on this plane." Briljant zeg, want de huidige bouwer van Airforce 1, Boeing, komt natuurlijk niet uit Amerika.

Overigens vind Hirshberg het niet erg dat KanYe West er met zijn idee vandoor is gegaan. Hij is al lang blij dat hij op de radar staat bij de megaster: "I’d be more than happy to collaborate with Kanye West and Apple if they decide to actually take this forward."

Social

Reacties

Hasj_en_Wietje 12-10-18 | 18:05

Heb die hele rant eens zitten bekijken, geniaal. Het zou me niets verbazen als het hem nog stemmen oplevert ook. Maar het mooiste is nog dat CNN en MSNBC he-le-maal doorslaan en niet weten wat te doen. Dus hebben ze het maar over de boeg gegooid dat Kanye helemaal gestoord is, heel inclusief enzo. Prachtige TV dit.

Dubz 12-10-18 | 21:41 | 3

Jaren gedacht dat die gozer knettergek is, maar ik heb een groot deel bekeken vandaag en vooral het benadrukken dat racisme een zelfopgelegde beperking is en dat men zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor de eigen toekomst (los vertaald) is een verademing om te horen.
En ook op de goede manier. Jawel, er is politiegeweld, maar dat neemt niet weg dat er wel een reden is dat het altijd deze doelgroep is.

Ik ben verbijsterd dat ik Kanye West dingen hoor zeggen die volstrekt logisch zijn. Mind blown.

Trump blijft een debiel. Ook al zou ik zeker niet op Hillary gestemd hebben. Gelukkig maar, want die heeft gisteren opnieuw opgeroepen tot geweld tegen Republikeinen.

DanEngels 12-10-18 | 23:06

Je bent zelf een debiel.

Dubz 12-10-18 | 23:25

Neemt niet weg dat ik kan genieten van zijn achterlijke streken. Je kunt fan van iemand zijn en toch objectief kunnen stellen dat elke gezichtsuitdrukking die de man heeft toch tot het spectrum van verstandelijk gehandicapt behoort. Hij heeft op z'n minst een stoornis.

DanEngels 12-10-18 | 23:39

Domme mensen heb je overal.

Methylfenidaat 12-10-18 | 22:09 | 1

nou nou, autoban of kopieert dom de MSM of is nu zelf deel van die MSM. Wat een zielig oppervlakkig artikel is dit. De ontmoeting van Kanye West in de Oval Office is veel groter dan je kan bedenken.

www.youtube.com/watch?v=x-laD3_nsTA

DanEngels 12-10-18 | 23:07

Ze snappen er ook niks van.

Methylfenidaat 12-10-18 | 22:13

twitter.com/foxandfriends/status/1050...

“It’s time for it to be revealed who is really holding the black community back” [email protected] react to critics of Kanye West after his meeting with President Trump

DanEngels 12-10-18 | 23:14 | 1

Wat heeft dit met auto's te maken. Of konden de Millennium D66tjes van Autobahn het weer eens niet laten met hun policor meningtjes. Ga je fiets poetsen.

issieookweer 13-10-18 | 01:26

I second that.

Rhenium 12-10-18 | 23:47 | 1

Trump zou West moeten vragen om mee te doen aan de volgende presidentsverkiezingen als kandidaat voor het vice-presidentschap. Ik verkneukel me nu al op de vertrokken gezichten die dit bij bepaalde mensen zal geven!

issieookweer 13-10-18 | 01:25

West zal dat nooit doen, want hij heeft al gezegd dat hij zelf president wil worden. Kun je je voorstellen:
1) dat Trump daarbij vergeleken maar een kleine idioot is?
2) wie dan de first lady wordt? Nou ja zeker, die kennen we al van binnen en van buiten.

Reageer