Autobahn

VIDEO. Max Verstappen doet Amerika per Formule 1-wagen

Waarschijnlijk heeft iederen roadtrippen door de Verenigde Staten wel op zijn bucketlist staan (of al afgevinkt). Doorgaans denk je aan een oude V8 muscle car om de trip mee te maken. Max Verstappen rijdt ook V8, maar in de RB7 F1-bolide.

Al een tijdje hoorden we niks van de Road Trip USA van Red Bull Racing. Het begon in augustus met twee filmpjes van Daniel Ricciardo die in San Francisco en Las Vegas aan het rijden was met de Formule 1-wagen van Red Bull Racing. Toen kwam echter als een donderslag bij heldere hemel de aankondiging dat DaniRic volgend jaar bij Renault gaat rijden.

Ook bij Red Bull was iedereen overdonderd door het nieuws. Blijkbaar zodanig dat ze de hele media-operatie rondom Road Trip USA even on hold zetten. Nu pakken ze de draad weer op, alleen lijkt het erop dat Daniel Ricciardo overal vervangen is door Max Verstappen. Op de site van Red Bull is de beschrijving bij de foto's nog steeds Daniel Ricciardo Road Trip USA 2018.

De omschrijvingen op de site van Red Bull noemen Daniel Ricciardo nog als coureur

Het is nu de vraag of de makers van de fotobeschrijvingen hebben zitten te pitten, of dat de Photoshoppers de laatste maanden druk bezig zijn geweest om Ricciardo overal te laten veranderen in Verstappen. In dat geval hebben de onderschriftschrijvers overigens ook liggen te slapen. Aangezien het vizier van de helm wel erg donker twijfelen velen er hoe dan ook aan of de A-rijders van het team wel echt naar alle locaties zijn afgereisd. 

Hoe het ook zij, de video is vermakelijk en dat zijn de foto's die Red Bull Racing heeft vrijgegeven ook.

Reacties

Fiets 11-10-18 | 17:57 | 1

Mooi ook de referentie naar een circuit in Miami. Ben benieuwd of dat doorgaat.

Hanz der Schwanz 12-10-18 | 21:07

Ben sinds een half jaartje hier gaan wonen, en hoop met heel mijn hart dat ze binnenkort bij mij voor de deur langs scheuren.

XaleX_2 11-10-18 | 17:59

Leuke beelden, maar ik krijg toch een beetje jeuk van dat neppe gedoe.

erwtje59 11-10-18 | 18:12

Wat een mooi gezicht toch weer die auto zonder die lelijke halo ;-)

Equus africanus asin 11-10-18 | 18:21

Gelukkig rijdt ie beter dan ie acteert!

TuurlijkNiet 11-10-18 | 19:54

Die laatste foto: Is dat de tactiek voor Austin? Gewoon 16 auto's aan de start zetten en direct Mercerdes en Ferarri van de baan rijden?

BLR 11-10-18 | 23:46 | 1

Even tot tien tellen... Ik ben niet jaloers. Ik ben niet jaloers. Ik ben niet jaloers. Zo, Ik ben niet jaloers.

DvB89 12-10-18 | 09:03

Op Max hoef je in dit geval niet jaloers te zijn. Hier kijk je naar een figurant met zijn helm op. Max hoefde alleen een paar zinnetjes in te spreken vanaf zijn zolder in Monaco.

Hiesjes 12-10-18 | 09:44

Wat maakt die gast een hoop spectaculairs mee voor een mannetje van net 21 jaar oud.
Is hem allemaal gegund door iedereen die geen Ferrari fan is.

Reageer