Autobahn

VIDEO. Max Verstappen doet Amerika per Formule 1-wagen

Waarschijnlijk heeft iederen roadtrippen door de Verenigde Staten wel op zijn bucketlist staan (of al afgevinkt). Doorgaans denk je aan een oude V8 muscle car om de trip mee te maken. Max Verstappen rijdt ook V8, maar in de RB7 F1-bolide.

Al een tijdje hoorden we niks van de Road Trip USA van Red Bull Racing. Het begon in augustus met twee filmpjes van Daniel Ricciardo die in San Francisco en Las Vegas aan het rijden was met de Formule 1-wagen van Red Bull Racing. Toen kwam echter als een donderslag bij heldere hemel de aankondiging dat DaniRic volgend jaar bij Renault gaat rijden.

Ook bij Red Bull was iedereen overdonderd door het nieuws. Blijkbaar zodanig dat ze de hele media-operatie rondom Road Trip USA even on hold zetten. Nu pakken ze de draad weer op, alleen lijkt het erop dat Daniel Ricciardo overal vervangen is door Max Verstappen. Op de site van Red Bull is de beschrijving bij de foto's nog steeds Daniel Ricciardo Road Trip USA 2018.

De omschrijvingen op de site van Red Bull noemen Daniel Ricciardo nog als coureur

Het is nu de vraag of de makers van de fotobeschrijvingen hebben zitten te pitten, of dat de Photoshoppers de laatste maanden druk bezig zijn geweest om Ricciardo overal te laten veranderen in Verstappen. In dat geval hebben de onderschriftschrijvers overigens ook liggen te slapen. Aangezien het vizier van de helm wel erg donker twijfelen velen er hoe dan ook aan of de A-rijders van het team wel echt naar alle locaties zijn afgereisd. 

Hoe het ook zij, de video is vermakelijk en dat zijn de foto's die Red Bull Racing heeft vrijgegeven ook.