Max Verstappen tevreden over prestaties Honda-motoren tot nu toe: 'En er komt nog veel meer aan'

 |  R. Willems  |  Plaats reactie

Red Bull Racing-coureur Max Verstappen is in zijn nopjes met de Honda-motoren. Uit data vanuit Toro Rosso blijkt dat de Japanse krachtbron zeer goed zijn werk doet, wat Verstappen veel vertrouwen geeft.

Naast de data van Toro Rosso, bracht Auto Motor und Sport ook het nieuws naar buiten dat er zeer positieve resultaten zijn behaald op de testbank. Volgens een medewerker van Red Bull Racing, die heeft gesproken met het Duitse medium, is de aankomende update van de Honda-motor zéér indrukwekkend.

Het gerucht dat Honda daarmee Renault voorbij gaat, is volgens die medewerker ook waar. Iets waar Max Verstappen zeer blij mee zal zijn. Maar de Nederlander is op dit moment al tevreden, aangezien de Japanners alle afspraken nakomen die ze maken met het oude team van Verstappen.

De Limburger snapt dat fans misschien niet veel op hebben van de Honda-krachtbronnen, maar hij probeert die fans gerust te stellen: "De McLaren-jaren zijn natuurlijk niet lekker geweest voor Honda. Het beeld is daardoor compleet veranderd. Maar ze hebben dit jaar echt grote stappen gemaakt. Daarnaast, er komt nog veel meer aan. Dat is zeker fijn met het vooruitzicht dat wij volgend jaar met die motoren gaan rijden", zo begon Max tegenover Motorsport.com.

Overstap naar Honda is de juiste zet

Als je naar de teksten luistert van Max, is het natuurlijk geen verrassing dat hij blij is dat zijn team volgend jaar de overstap maakt naar de Honda-motoren. De Nederlander laat in ieder interview weten hoe blij hij wel niet is en dat laat hij ook niet na tijdens dit gesprek.

"Ik denk absoluut dat wij de juiste keuze maken. Honda heeft veel meer budget. En ook heel belangrijk: ze willen even graag winnen als wij. Die mentaliteit is zeker aanwezig en dat is gewoon goed om te zien", aldus de 20-jarige Verstappen.

Reacties