Autobahn

Donald Trump heeft eindelijk zijn nieuwe Beast Cadillac limousine

Donald Trump reed nog altijd in het afdankertje van Barack Obama, maar de leider van de wereld kan deze week eindelijk in zijn nieuwe Beast stappen. De geheime dienst heeft de Cadillac in New York klaarstaan voor de president.

In april van dit jaar kwamen de laatste spyshots van de nieuwe Beast voor president Trump uit. Het waren de officiële beelden die Cadillac vrijgaf van de auto die ze voor de geheime dienst hebben ontwikkeld. Gecamoufleerd en wel, want het uiteindelijke beestje mochten we nog niet zien. 

Gisteravond zag een Witte Huis-verslaggever van Bloomberg de nieuwste Beast echter voor het eerst in het openbaar staan. De extreem grote limousine van de president staat klaar om hem in New York naar de Verenigde Naties te vervoeren. 

Een van de dingen die meteen opvalt aan het nieuwe Cadillac One is dat hij er compacter uitziet. De auto heeft een veel "autoïger" uiterlijk dan zijn voorganger. Het komt ondermeer omdat de vormgeving van de voorkant wat minder plomp is geworden. De vormgeving van het geheel lijkt iets harmonieuzer en ronder te zijn.

Toch gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat Vladimir Poetins Rolls-Royce/Bentley-kloon er nog beter uitziet. Hopelijk krijgen we de twee wereldleidersmobielen binnenkort in één shot te zien voor de echter vergelijking. Waar ome Vlad zijn auto onlangs trots toonde aan een Saoedische prins, is de kans dat we de binnenkant van de Beast ooit (goed) te zien krijgen klein. De Amerikanen zijn nogal geheimzinnig over de auto die zelfs een direct hit van een raket zou moeten kunnen overleven.

Social

Reacties

Barkey 24-09-18 | 08:47

Hoe groter de auto, de

Barkey 24-09-18 | 08:47

Des te kleiner de champignon..

elfenstein 24-09-18 | 09:17

Make america's mushroom great again?

owikzegmaarwat 24-09-18 | 13:49 | 2

met een raket de president aanvallen? wie is zo dom? Wie heeft een deathwish? dan ben je of een terrorist die op een of andere manier het land binnenkomt en een rpg weet te scoren, een geheime machtige organisatie of gewoon dom. je bereikt er ook niks mee, zelfs symbolisch niet, want amerika blijft voortbestaan en ze kiezen gewoon een andere president.

sterker nog, iedereen haat trump dus veel amerikanen zouden de aanslagpleger nog bedanken ook...

CamaroHans 24-09-18 | 14:09

Een vrij groot aantal haatte Clinton nog meer.

WanKwats 24-09-18 | 14:58

CamaroHans
Waarom heeft ze dan meer stemmen gekregen dan Trump?

Ennieweej, nog geen foto's van het interieur? Want dat kunnen we wel invullen denk ik; smakeloos goudkleurig met rood fluweel. Beetje hoerenkast op wielen.

Reageer