Autobahn

Ondanks brakke auto een P2 voor Max Verstappen in Singapore - ASFALT #25

Met een engeltje op zijn schouder wist Max Verstappen zijn RB14 als tweede over de finish van de Singaporese Grand Prix te krijgen. Maar HOE DAN?!

Verder heeft onze eigenste Steijn Schothorst gisteren voor een rel gezorgd in de Blancpain GT-series, door teamorders te negeren en een Audi-coureur er niet langs te laten, waardoor Mercedes kampioen is geworden. Intriges! We gaan het allemaal bespreken in een nieuwe aflevering van ASFALT, onze wekelijkse (sorry, vorige week waren we verhinderd) podcast. 

Oh, en abonneer meteen even op ons YouTube-kanaal. Mis je nooit meer een liveshow/F1 Show.

Reacties

Melkenkaas 17-09-18 | 19:25 | 1

Mag hij eens wat geluk hebben? Die gast heeft zoveel talent, das echt niet normaal. Ik hoop dat het gerucht waar is en RB en Honda zeer intensief al bezig zijn met de nieuwe motor.

Voor de rest wederom een erg saaie wedstrijd, ik zet de tv vaak op de achtergrond aan, ik kijk naar de start en alleen tussendoor als de pitstops eraan komen.

Atlantis-95 17-09-18 | 19:31

Ik neem al die PR prietpraat niet echt serieus. In elke winterstop hoor ik de meest fantastische verhalen over het product achterin de RB tot de eerste GP. Daarna blijkt het product net weer niet competatief genoeg. In geval met Honda hoop ik dat het komend jaar anders is en dat Honda goed presteert op moment het chassis om de motor wordt gebouwd, i.p.v. andersom. En ik hoop dat die Japanse hiërarchie niet ten koste gaat van de creatief van het RB en Honda team.

Reageer