Autobahn

VIDEO. Nicky Romero misbruikt weg in dikke Mercedes

Oh oh oh Dafne, wat wat doe je Nicky toch aan? 'Ik was een beetje in een rush, want mijn vriendin moest haar telefoon hebben.' Terwijl Nicky volgas naar Papendal blèrde had hij helaas voor hem een onopvallende escorte met bonnenschrijvers.

Plaatjesdraaier Nicky Romero mag zich in de handjes knijpen dat de boetes in Nederland niet gerelateerd worden aan je inkomen. Dan was hij vast niet weggekomen met 480 euro boete (en 18 euro administratiekosten) voor te hard rijden en rechts inhalen, want dat ga je in onderstaande video zien.

Het is mooi om te horen hoe de agenten onder de indruk zijn van de witte Mercedes AMG GT S van Nicky Romero, en daardoor krijgen we perfecte externe testnotities te horen van de heren in blauw. 'Kijk nou, die ledjes, mooi hoor. Allemaal ledjes.' De mannen geven ook schitterend commentaar op het rijgedrag van Nicky. 'Hè, doe nou niet, joh.'

De klassieke roffel van de AMG V8 wordt ook nog even besproken door de testers. En inderdaad, de 510 paarden zijn niet bepaald op hun mondje gevallen: 'Je hoort hem brullen dat ding.' Helaas voor ons probeert diskjockey Nicky de nul naar honderdsprint niet uit, dus zijn we geen getuige van de 3,8 seconden die Mercedes opgeeft voor dat stukje trappen.

Uiteindelijk komt hij met een nogal laffe smoes om wat minder sociaal gebruik te maken van de weg, hij moest de telefoon van zijn vriendin snel naar haar toe brengen. Nee, Nicky, je wilde gewoon lekker hard rijden met je nogal brute bak, zouden wij ook doen. Maar als Dafne Schippers onze vriendin was, zouden we wellicht ook plaatsnemen onder de plak en braaf telefoontjes gaan brengen.

Reacties

Brulaapje 06-06-16 | 09:55 | 2

''agent: en dan ga je rechts inhalen, moet je echt niet doen!''
''DJ: ze blijven links plakken''
''agent: hij heeft geen kans om naar rechts te gaan''

LOL! Op de Duitse Autobahn weten we wel adequaat te reageren zodra ze een snelle auto in hun binnenspiegel zien verschijnen. Hier in Nederland kunnen we dat ook, alleen is onze mentaliteit naar de klote. Het is nu ike, ike, ike en de rest kan stikken.

Sjaak_Balboni 06-06-16 | 10:13

Ike Ike Ike Turner? Dan weet je dat er klappen vallen.

bast8166 06-06-16 | 11:27

@Brulaapje Dat werkt twee kanten op. Als je in NL na het inhalen netjes naar rechts is de kans erg groot dat je er daarna links niet meer tussen komt, omdat niemand elkaar de ruimte gunt. Dat gebeurt je in Duitsland een stuk minder snel.

wegmetons 06-06-16 | 10:49

Die eerste keer rechts inhalen was volkomen terecht. Die auto had totaal geen reden om naar rechts te gaan. Ik had hetzelfde gedaan.

Kaas de Vies 06-06-16 | 10:57

Ik haal altijd in het midden in, nooit rechts of links. Dat is het oude rijden.

i-Wonder 06-06-16 | 11:04 | 1

Snap niet dat de baas van deze agent hem niet op een cursus ABN stuurt. Plat pratende agent straalt geen gezag uit,

evaQ8 06-06-16 | 12:02

Daarom werkt het: gezag heeft een averechts effect op Nederlanders. Die pikken zo'n toon niet.

sinar2 06-06-16 | 12:18

Hij heeft nog mazzel, had makkelijk een invording kunnen worden onder artikel 5.

redanx 06-06-16 | 13:18

Typisch Nederland. Hij gaat wat hard maar dat is 160 kpu. Net boven stationair voor der AMG. Er gaat voor niemand gevaar van uit.

Het picantotje blijft irritant links plakken. Zelfs oom agent weet nog veilig en rustig rechts langs te komen. Towgegeven: Bij de tweede inhaalactie is het invoegen wat irritant.

Trouwens gaat oom agent enorme risicos in door op de kofferbak van de VW te plakken maar ook (zie 1:04) dicht op de AMG te hangen. Als die in de remmen gaat is het einde zoek want dat Vinex-vader Auditje of Volvotje van oom de misdaadjager heeft zeker een 10m langere remweg vanuit 140kpu dan de AMG.

Nicky rijdt tegen de regels maar niet echt gevaarlijk. Oom agent daarintegen gaat enorme risicos om deze "gevaarlijke" boef te vangen. Want zelfs als hij voor dit soort werk is opgeleid - tegen de wetten van de natuurkunde kan ook hij niks.

Reageer