Autobahn

Rapper Boef voor rechter wegens Wegmisbruiken in Audi RS6

Want je bent pas een echte boef als je met justitie in aanraking bent geweest. Ja toch? Beng beng.

Een essentieel element van een rapper zijn is dat je maximaal te koop loopt met alle dure spullen die je leent of leaset. Want wat heb je aan al dat moois als de buitenwereld niet kan zien hoe welvarend en succesvol je bent? In dat kader van dit patsergedrag (wink wink) maakte reppert Boef in 2016 een paar videootjes met hele dikke auto's die heel dik over de snelheidslimiet werden gereden. Want hij leeft die fast life (s/o naar Mini), terwijl wij op onze zolderkamers de eindjes aan elkaar knopen. 

Wie in tegenstelling tot Boef (beng beng) echter helemaal geen vluggie Japies zijn, is het Openbaar Ministerie. Het komt meer dan twee jaar na dato nog eens aankakken met een onderzoek naar de wegpiraterij van de succesvolle rapper en Somaliërmepper. Maar goed, zo lang de feiten niet zijn verjaard staat dat ze vrij.

[tekst gaat verder onder de video]

300 km/u

Meneer Boef - die in het echte leven Sofiane Boussaadia heet en 25 jaar oud is - wordt onderzocht voor bovenstaand filmpje, met 7.684 minkudos één van de meest geminde filmpjes op Le Dumpert ooit. Wellicht omdat het best wel een worstenfestijn is, waar zijn de kechs? We zien Boef en zijn entourage boeken in een BMW M135/140i, een CLA45 Shooting Break, en natuurlijk de vermaarde Audi RS6. De volle 560 pk van laatstgenoemde wordt meermalen op de snelweg benut, als de teller 300 aantikt. Maar eigenlijk vinden we dat een stuk minder erg dan dat gejaag in druk verkeer op de provinciale weg.

Waarom het het OM meer dan twee jaar kostte om een aanklacht te formuleren naar aanleiding van een filmpje uit juli 2016 is ons een raadsel.

Reacties

The2Amendment 22-08-18 | 17:50

Boef is helaas net te oud om zijn rijkunsten verder te gaan bekwamen in een afgeragde technical in de sahara onder vuur van polisariostrijders. Jammer hoor!

GREATbitcoin 22-08-18 | 19:18 | 3

Tja wat wil de politie doen. Video is natuurlijk wel echt eb hij is fout bezig, maar Videos kunnen tegenwoordig met Adobe after effect zo bewerkt worden dat je verschil tussen echt en nep niet eens zit. Als Boef ontkent, dan moet hij er zonder gevolgen mee wegkomen. Als dat niet gebeurt dan is er heel wat mis in ons rechtssysteem. Dat je met video bewerking iemand zijn rijbewijs kan laten afnemen, boetes opleggen of ergens voor laten opdraaien.

de patatpooier 22-08-18 | 19:29

Boef,heb je dat ff snel verzonnen? Gaat denk ik net niet lukken.

WeetIkDat 22-08-18 | 22:17

Ga toch weg met die onzin. Zulke onzin zeggen advocaten die mensen die 100% duidelijk fout zitten er uit te lullen. Video's zijn prima te onderzoeken op echtheid en in dit geval is dat niet eens nergens voor nodig. Zo'n idioot moet gewoon gestraft worden voor zulke feiten waar andere mensen in gevaar worden gebracht. Gadverdamme wat heb ik een hekel aan onder dingen uit proberen te komen waarvan iedereen gewoon weet dat die feiten gepleegd zijn. Ga je schamen.

OmedaveNL 23-08-18 | 07:45

Het lezen van anekdotes zoals zie van jou herinnert mij dat ook 'Vrijheid van meningsuiting' zo zijn nadelen heeft. Niet iedereen is het simpelweg waardig namelijk.

Gazzerop 22-08-18 | 21:31

Hoop dat die Sjap zichzelf kapot rijdt (en geen anderen meenemen afgezien van rattenvriendjes).

mark1487 22-08-18 | 22:29 | 1

Rare Audi, er staat een BMW logo op zn stuur

Draak uit Brabant 24-08-18 | 10:51

Klopt inderdaad niet, maar in het filmpje zegt 'ie "we gaan in stijl terug", kruipt 'ie achter het stuur van die RS6 en rijdt 'ie met 300 over de snelweg terug. Dus niet door de stad.

Maakt verder niets uit, maar als journalisten al niet kritisch zijn waarom wij dan wel

Alsulinkskijkt 23-08-18 | 00:24

Waardeloze persoonlijkheid dit maar hey ik eet geen vlees. Dus ook geen boef.

winkelwagenmuntje 23-08-18 | 01:38

Negatieve publicatie is ook aandacht. Niet doen. Negeren die hap. Alles wat deze hapsnurker doet.

IkBenHenkNiet 23-08-18 | 03:55

Waardeloze aanklacht. Zeg dat het in Duitsland is gefilmd en ze kunnen geen kant meer op. Hoe triest het gedrag van boef ook mag zijn, de late en waardeloze reactie van de overheid is een stuk triester.

Gironimo 23-08-18 | 11:55

Verschaf geen podium aan dit soort imbecielen aub!

Reageer